HTML

it2it blog

www.it2it.hu hírek, interjúk, leírások
Avagy hogyan lehet a web segítségével állás, munka és szakmai kapcsolatokat építeni, közveítők nélkül (vagyis inkább automatizált közvetítői funkciókkal)

Rovatok

Címkék

érdekességek (2) funkciók (3) hírek (2) magazin (1) seo (2)

Utolsó kommentek

Két nap alatt megduplázódott a felhasználók száma

2007.03.28. 00:03 exc

A hwsw.hu-n megjelent cikk hatására az elmúlt 2 napban 2500 egyedi látogató jött az oldalra, ami kicsit megdobta a regisztrációk számát: 2 nap alatt kétszer annyian lettünk. Ha tudsz olyan módszert, ami nem kerül pénzbe és cikk nélkül is ennyi látogatót hoz, akkor ne tartsd magadban:)

Egyébként pedig köszönjük a pozitív visszajelzéseket!

És egy jelenség, amivel nem tudtunk egyelőre mit kezdeni: FF2 alatt bejelentkezve valakinél a popup-ként megnyíló ablakokban tartalom helyett a főoldal jelenik meg (mintha kidobta volna a rendszer), IE-vel viszont rendesen működött. Esetleg másnál is előfordult ilyen?

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://it2it.blog.hu/api/trackback/id/tr4651774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása