HTML

it2it blog

www.it2it.hu hírek, interjúk, leírások
Avagy hogyan lehet a web segítségével állás, munka és szakmai kapcsolatokat építeni, közveítők nélkül (vagyis inkább automatizált közvetítői funkciókkal)

Rovatok

Címkék

érdekességek (2) funkciók (3) hírek (2) magazin (1) seo (2)

Utolsó kommentek

A Chrome böngésző és az it2it

2009.10.01. 21:11 exc

Ha valaki Chrome böngészőt használ - én pl. azt használok - annak íme egy érdekesség, amit ma vettem észre. Bevallom őszintén, hogy fogalmam sincs, hogy miért működik, de működik. A lényeg az, hogy a Chrome segítségével úgy lehet keresni az it2it.hu-n, hogy be sem kell hozni az oldalt (azaz mint pl. a YouTube-on):

 
Ha elkezdem begépelni a címsorba, hogy it2it.hu, majd megnyomom a Tab-ot, akkor megjelenik a "Search it2it.hu" felirat (fogalmam sincs, miért...). Ha ide beírok egy kifejezést, pl. .net, majd Enter-t nyomok, akkor láss csodát... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
... megjelennek a .NET-es találatok az oldalról:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://it2it.blog.hu/api/trackback/id/tr391421625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása