HTML

it2it blog

www.it2it.hu hírek, interjúk, leírások
Avagy hogyan lehet a web segítségével állás, munka és szakmai kapcsolatokat építeni, közveítők nélkül (vagyis inkább automatizált közvetítői funkciókkal)

Rovatok

Címkék

érdekességek (2) funkciók (3) hírek (2) magazin (1) seo (2)

Utolsó kommentek

Mennyi az informatikusok fizetése (3/3)

2008.01.23. 00:13 exc

Az nem meglepő, hogy az iskolai végzettség összefüggésben van a fizetési elvárásokkal. Az viszont igen, hogy nem feltétlenül a legmagasabb végzettséghez tartoznak a legmagasabb elvárások...

Főállású munkáknál egyértelmű a kép: érdemes egyetemre járni, mert egyetemi diplomával a zsebünkben kereshetünk a legjobban.

Ha azonban szabadúszóként vagy mellékállásban keresünk munkát, akkor már nem igazán számít, hogy milyen papírunk van. Valószínűleg azért, mert ilyen munkáknál nem is nagyon szokás igazolni, hogy milyen végzettségünk van (sőt, az önéletrajz sem elvárás), sokkal többet számít, hogy korábban mit tettünk le az asztalra, azaz miyen referenciáink vannak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://it2it.blog.hu/api/trackback/id/tr83308043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása