HTML

it2it blog

www.it2it.hu hírek, interjúk, leírások
Avagy hogyan lehet a web segítségével állás, munka és szakmai kapcsolatokat építeni, közveítők nélkül (vagyis inkább automatizált közvetítői funkciókkal)

Rovatok

Címkék

érdekességek (2) funkciók (3) hírek (2) magazin (1) seo (2)

Utolsó kommentek

Új funkciók

2007.03.08. 01:39 exc

Néhány újítás, változás:

  • Megjelentek a képek a listákban is
  • A profilokhoz feltöltött képek átkerültek a regisztrációs oldalra. Így egyértelműbb a dolog, másrészt cégek így 2 képet is tudnak feltölteni minden egyes adatlaphoz: egyet a céghez, egyet pedig a profilhoz; az adatlapon mindkettő megjelenik
  • Színes bogyók jelölték eddig is a kapcsolat állapotokat. Viszont eddig keresési eredményekben csak akkor volt színes bogyó egy talált profil mellett, ha a kapcsolatot a profil tulaja felé én kezdeményeztem. Most már akkor is van, ha a másik fél kezdeményezte valamelyik profilomra vonatkozóan (lehet, hogy ez már túl insider info, de azért írtam le, mert elég sok fejtörés állt mögötte, hogy hogyan is lehet ezt a - nem túl közérthető problémát - kultúráltan megoldani)
  • A többsoros textboxokban engedélyezettek az <A> és <IMG> tag-ek. Ezt csak azért írom le, mert senki nem használja, másrészt ezért kitettem erről egy infot egy jól látható helyre.
  • Az önéletrajz nézetbe bekerült minden szöveges mező tartalma (persze, publikusságtól függően)
  • Az Önéletrajz és táblázatos nézetek közötti összefüggéseket kicsit részletesebben megjelenítettem info formájában a profil preview oldalakon. Szerintem áttekinthetőbb lett.
  • A fenti nézetek között most már lehet oda-vissza váltogatni, nem kell 2 külön címet megjegyezni (mivel ezek a címek amúgy is csak a cv paraméterben térnek el egymástól)
  • Van egy új, a CV szempontjából fontos mező: Végzettségek. Eddig csak a legmagasabb végzettséget lehetett megadni, ehelyett most az összeset meg lehet. A legmagasabb végzettség így már nem is szerepel az Önéletrajz nézeten.

Jelenleg ennyi van, ami új. Viszont hamarosan ilyesmik lesznek: cimkézés, feljelentés, komplett HR modul, jelen rss it2it-n való megjelenítése, profilokhoz tartozó levelezés és kapcsolatok, valamint talán kapcsolat megosztás is (ha ki tudom úgy találni, hogy tényleg legyen értelme).

Hamarosan sajtóhír is lesz - ha minden igaz -, kíváncsi leszek ez milyen látogatottságot fog jelenteni arra az egy-két napra, amíg fut. Tippelni itt lehet (feltéve, ha valaki olvassa egyáltalán ezt a blogot:))

Még annyi történt, hogy az onlinemarketing blogon pont volt egy téma, amire az it2it elég jó választ adhat. Ezt a véleményemet persze meg is írtam, de mondjuk túl nagy visszhangja nem volt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: funkciók

A bejegyzés trackback címe:

https://it2it.blog.hu/api/trackback/id/tr2744140

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása