HTML

it2it blog

www.it2it.hu hírek, interjúk, leírások
Avagy hogyan lehet a web segítségével állás, munka és szakmai kapcsolatokat építeni, közveítők nélkül (vagyis inkább automatizált közvetítői funkciókkal)

Rovatok

Címkék

érdekességek (2) funkciók (3) hírek (2) magazin (1) seo (2)

Utolsó kommentek

Kick-off

2007.02.18. 01:50 exc

Az it2it gyakorlatilag egy IT kapcsolatépítéseket támogató weboldal. Egy hamarosan hivatalosan is elinduló, ám jelenleg még publikus Béta állapotban lévő oldalról van szó, mely leginkább azért Béta, mert még folyamatos továbbfejlesztés alatt áll. Ettől függetlenül az alkalmazás élesben is nyugodtan kipróbálható és használható.

Kapcsolatépítés alatt most és itt mi ilyesmi dolgokat értünk: állás, munka, távmunka, projekt, alvállalkozói, beszállítói és legfőképpen szakmai, de mind-mind szigorúan csak informatikai kapcsolódással.

Ebben a blogban a fentieken kívül lesz még szó online szakmai névjegykártyákról, szakmai önéletrajz generálásról, kompetencia menedzsmentről és még sok más olyan dologról, amivel eddig tudomásunk szerint nem foglalkoztak túl sokat az itthoni online világban.

Szóval reméljük, hogy ez a blog segít majd az érdeklődőknek az általunk implementált szolgáltatások hasznosságának felismerésében, valamint hozzájárul ahhoz is, hogy az it2it minél hamarabb egy működő és minden szereplő számára hasznos közösséggé váljon.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://it2it.blog.hu/api/trackback/id/tr9537574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása